Onze diensten

De allerbeste zorgen krijgt je trouwe viervoeter elke keer weer bij Hondentrimsalon Sofie (Mechelen)

Geef je lieve huisdier een zalige professionele verzorging door Sofie

Wil je je trouwe hond eens echt laten verwennen? Kies dan voor een vakkundige verzorging bij Hondentrimsalon Sofie in Mechelen (Antwerpen). Het maakt echt niet uit of je een rashond hebt of niet, ik verzorg alle soorten honden met evenveel liefde en aandacht: klein, middelgroot en groot … het maakt me niets uit. Bij mij komt jouw hond sowieso altijd op de eerste plaats!

Wat kan ik zoal voor jouw trouwe viervoeter doen?

Wassen, trimmen, knippen en/of scheren

Verzorgen van nagels, oren en ogen

Volledige verzorging van kop tot teen

Kom naar Hondentrimsalon Sofie en laat je hond op en top verzorgen!

Omdat elke hond evenveel aandacht verdient, verzorg ik er dus altijd maar één tegelijkertijd. En natuurlijk mag jij als baasje er de hele tijd bij blijven!

Mijn specialiteit is trimmen. Daarbij creëer ik met mijn handen het typische kapsel voor het specifieke ras van jouw hond. Ik doe geen haarkleuringen.

Wil je alleen maar de nagels van je hond even laten doen? Laat me dat dan weten en ik zorg ervoor dat je tussen twee knip- of trimafspraken door aan de beurt komt.

Voor de verzorging van je hond gebruik ik alleen professionele producten, afgestemd op de specifieke noden van elke hond. Je kunt die verschillende soorten shampoos, parfums, borstels, kammen enz. ook bij mij kopen.